Massagepraktijk SportmassageSerena 
 
                                                                    

Welkom op onze website!

Wij mogen weer open!

SportmassageSerena is geopend!

Veilig en verantwoord
Er gelden echter drie voorwaarden:
- Je dient van te voren een afspraak te maken
- Wij stellen je vooraf een aantal vragen om te bepalen of je geen klachten hebt.
- Neem je eigen handdoek mee naar de afspraak.

Waarom een massage?
Spanning gerelateerde klachten zoals stress, hoofdpijn, rug-, nek- en schouderklachten, slechte nachtrust, pijnlijke spieren en gewrichten kunnen door een massage verlicht worden. De massage ontspant spieren, maakt pezen, gewrichten en spieren soepeler en zorgt ervoor dat afvalstoffen het lichaam sneller verlaten. Ook als je verder prima in je vel zit kan een ontspanningsmassage erg prettig zijn.

Daarnaast heeft de masseur een belangrijke rol bij het verminderen van pijn en kan een massage stressklachten verminderen.

Kortom maak vandaag nog een afspraak!

Bij SportmassageSerena kunt u terecht voor: 

  • Sportmassage 
  • Ontspanningsmassage
  • Hotstone massage (wordt niet verzorgd/ingepland tijdens de periode met de geldende Corona Veiligheids-en Hygienemaatregelen!)
  • Stoelmassage  
  • Sportverzorging/Medical Taping Concept

Sinds januari 2014 is onze massagepraktijk gevestigd aan de Capelseweg 39 in sporthal Schenkel in Capelle a/d IJssel. (ingang bij SerenaDance)

Onze massagepraktijk is van maandag t/m vrijdag geopend voor afspraken tussen 9:30 - 23:00 uur. Voor het maken van een afspraak kunt u ons bereiken via het afsprakenformulier of u kunt bellen naar Serena 06-47856384.  


Aanbevelen